Ben je nog niet zo bekend met Chai tea? Dan is dit een goede keuze. Kerala Molina Chai is gebaseerd op het traditionele recept. Deze smaak is samengesteld uit een blend van kwalitatief hoogwaardige masala kruiden met zwarte thee. Het heeft een subtiele twist van Indonesische Laoswortel om een volle, maar zachte bloemige warmte te beleven. Kerala Molina Chai is daarbij afgewerkt met kardemom en biologische kokosbloesemsuiker.

• Madagascar
Madagascar Molina Chai bestaat uit een heerlijke blend van thee-extract en ambachtelijke geselecteerde kruiden, verrijkt met steranijs en de beste handgeplukte Bourbon uit Madagascar. De pittige boventoon van de specerijen en de bitterheid van de thee wordt subtiel aangevuld door de zachte en vooral romige zoetheid van vanille.

• MesoAmerica
MesoAmerican Molina Chai combineert authentieke Indiase kruiden met een vleugje lavendel en de nootachtige smaak van amandelextract. Een fijne smaakexplosie versterkt door een ander belangrijk ingrediënt: cacao in combinatie met chilipeper. Dit rijke cacao-extract van hoge kwaliteit uit Centraal Amerika geeft een bijzonder karakter.

• Chennai Vegan
Een klassieke blend van masala kruiden. Een heerlijk samenspel tussen de milde zoetheid van de biologische kokosbloesemsuiker en de scherpte van gember. Voeg daar de aardse smaken van nootmuskaat en kruidnagel aan toe en je hebt een perfecte mix.

• Concan The Golden Blend Vegan
Golden Milk Latte van Molina Chai is een rijk Ayurvedisch kurkumadrankje. Deze bijzondere mix bestaat uit biologische virgin kokosolie, zwarte peper, kaneel en frisse gember. Deze zijn samen verwikkeld met authentieke masala kruiden. Het is niet alleen een pure lekkernij, maar ook een bewezen ontstekingsremmer en antioxidant. Daarnaast heeft de heerlijke smaakexplosie van de ingrediënten een bijzonder heilzame werking.

Klik hier om een van de 5 smaken van Molina Chai te bestellen.

Elke verpakking van Molina Chai bevat 300 gram (m.u.v. Concan The Golden Blend Vegan) en is goed voor ongeveer 30 tot 35 koppen Chai tea of Chai latte. Kun je niet kiezen uit deze vijf smaken? Je kunt op een laagdrempelige manier met vier smaken kennis maken door deze envelop te bestellen.

100% natuurlijk

Molina Chai is een 100% natuurlijk drankje en de meest pure vorm van Chai, waarbij geen geraffineerde suiker wordt gebruikt - enkel suiker dat uit kokos wordt verkregen. Hiermee is Molina Chai tea ook nog eens een bewuste keuze om te drinken!